IT Drift & udvikling (IT Operations)

IT-Operations med fokus & styring.

IT-understøttelse er så vigtig, at der ikke engang bør ændres i forretningen, uden at involvere IT.

Den daglige håndtering af virksomhedens IT-services og IT-infrastruktur er de aktiviteter der sørger for at IT-systemerne fungerer som de skal. Det kan f. eks. være opdatering af Server-software, klargøring af brugersoftware, installation af Patches, etc.

I mange situationer bliver IT-drift & udviklings-aktiviteter udført i weekenden, hvor der er få brugere på systemerne, eller “når der lige er tid”, og samtidig benyttes de ressourcer, som lige er tilgængelige, til at udføre arbejdet.

Der kan selvfølgelig være mange årsager til sådanne beslutninger, men aktiviteter der ikke er planlagt ned til mindste detalje kan hurtigt fremkalde incidents, når det bliver hverdag igen.

At udføre ikke planlagte aktiviteter er aldrig optimalt, og kan være medvirkende årsag til at en IT-afdeling “sander til” i ventende opgaver og ustabile systemer

Willerup.dk kan hjælpe med styring og eksekvering af IT-drift & udviklings-aktiviteter.

Første prioritet er at skabe et overblik over Jeres aktiviteter, og derefter prioritere og strukturere Jeres IT-drift & udviklings-aktiviteter. Det beyder, kort sagt, at vi ser på hvad udfordringerne er, og laver en plan for at få styr på aktiviteterne.

Når der er skabt et overblik, og aktiviteterne er prioriteret, tager vi fat på at få afviklet aktiveteterne, for at sikre at opgaverne bliver afsluttet.

Alt afhængig af Jeres udfordringer, kan der være et behov for at se nærmere på hvordan Jeres nuværende processer understøtter afvikling af IT-drift & udviklings-aktiviteter, eller om der er mulighed for at optimere processer og procedurer. Her går vi ind og kigger på hvordan processer matcher IT-strategi og afvikling af IT-aktiviteter og relaterede opgaver.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.