Projektledelse

IT-Projektledelse med IT-faglig kompetence.

Ledelse af IT-projekter handler ikke kun om gode leder-egenskaber, men i høj grad om kendskab til IT. Derfor taler vi ikke om projektledelse, men om IT-projektledelse eller mere specifikt teknisk projektledelse.

Hos Willerup.dk mener vi at IT-projekter handler om at forene teknologi, processer og mennesker, og vi anderkender at den enkelte virksomhed, og hvert enkelt projekt har sine helt egne kendetegn. Hver for sig er de enkelte elementer store nok til at bære egne projekter, og har sine egne kendetegn, men sammen kræver det noge helt særligt.

Når det drejer sig om IT-projekter anbefaler vi at involvere IT-projektledere til at lede projektet, for  at sikre at de forretningsmæssige krav, og ønsker, bliver inddraget og opfyldt i projektet.

IT-elementet kan sagtens implementeres, eller udvikles, af de tekniske ressourcer, men for at det skal blive en ucces, er det vigtigt at sørge for kommunikation og koordinering mellem forretning og teknik for at sikre at de forretningsmæssige krav er opfyldt når projektet afsluttes.

For at sikre denne kommunikation, og koordinerering, er det vigtigt at bindeleddet mellem forretning og teknik kan forstå hvad begge parter siger og mener, og derfor anbefaler vi at benytte en IT-projektleder til IT-projekter.

Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde.